Το νέο ΔΣ των developers.

To νέο 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, το οποίο θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου 2024, εξέλεξε η ετήσια γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών απαρτίζεται από τους Γιάννη Μισιρλή – Πρόεδρο, Δημήτρη Ασσιώτη – Αναπληρωτή Πρόεδρο, Αντώνη Κακουλλή – Αντιπρόεδρο, Μάρκο Χριστοδούλου – Αντιπρόεδρο, Σάββα Γεωργιάδη – Γραμματέα, Πανίκο Λειβαδιώτη – Ταμία, καθώς και τα μέλη Μιχάλη Ζαβό, Θεοφάνη Θεοφάνους, Νικόλα Κάρουλλα, Λευτέρη Κωνσταντίνου, Παντελή Λεπτό, Γιάννο Πίπη, Σόφη Χαραλάμπους, Άντη Χατζηαδάμου και Γιώργο Χρυσοχόο.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών,  Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, σε ομιλία που απηύθυνε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την εμπιστοσύνη, αλλά και τη βοήθεια που παρείχαν στο έργο του Συνδέσμου. Ευχαρίστησε επίσης, τη Γενική Διευθύντρια, κα Μερσίνα Ισιδώρου, το νομικό σύμβουλο, κ. Σταύρο Λεπτό και τον Εκτελεστικό Γραμματέα του Συνδέσμου, κ. Αντώνη Φραγκούδη καθώς και την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων για την αμέριστη συμπαράσταση και διαχρονική στήριξη της.

Πηγή: stockwatch.com.cy

Compare listings

Compare